Bookis ❤️ Hele Norge leser

Bookis <3 Hele Norge leser fordi vi deler de samme grunnverdiene. Sammen skal vi bidra til at folket leser mer, ved å dele, inspirere og engasjere. En god bok kan ta deg med på en reise langt fjernere og mer eksotisk enn noen av oss har mulighet til å realisere denne sommeren. Så hvorfor vente med reisen?


Din leseglede er kilden til vår inspirasjon, og sammen skal vi få med hele folket; les mer, les riktig, les lidenskapelig!

Er du en av dem som egentlig liker å lese, men som bare har glemt det litt? Føler at du ikke har nok tid? Eller at du av en eller annen grunn ikke tar deg tid til å lese?

Har du tenkt på hvor mye tid du bruker på å lese andre ting enn bøker? Her er en liten påminnelse om at det finnes så mye annet interessant du kan velge å lese. For du trenger ikke lese mer, bare plukk opp en god bok i sommer!


Lesesommer

Koble av med en fysisk bok

"Bookis er til for leserne, og derfor er det soleklart at vi skal være med på Hele Norge lesers Lesesommer. Jeg er i mitt ess når jeg ligger i hengekøya med en god bok i fanget, og det er noe helt spesielt med akkurat den følelsen. Sommeren for meg, som for mange andre, handler om avkobling. Denne ferien skal jeg redusere skjermbruk og maksimere min indre lesedriv gjennom fysiske bøker. Jeg tenker på fysiske bøker på samme måte som fremkalte bilder; de fysiske er nøye utplukket og derfor alltid de beste. Logg av hverdagen og dykk inn en uendelig bokverden! Med det ønsker jeg alle en fantastisk lesesommer!"

- Lasse Brurok (Medgründer)

© 2020 Enviv AS

Nettbokhandel for kjøp
og salg av bøker

Følg oss på